GRÀCIA CONTRA ELS FEMINICIDIS

Conxa Garcia. Cal que el veïnat torni a mostrar el seu rebuig a la violència contra les dones en aquest acte tan nostrat que és el Dia anual de Gràcia contra la violència vers les dones, que aquest any es farà, com sempre, a la Plaça de la Virreina, el divendres 17, a dos quarts de vuit del vespre.

Com ja sabeu el degoteig de dones assassinades no s’atura. Tampoc el de les seves filles i fills, quan l’assassí pretén fer-les patir en allò que més s’estimen. Sí, a Gràcia també passa. Actualment des de l’oficina d’atenció a la víctima de la Comissaria de Mossos de Gràcia, estan fent seguiment a 109 casos, 79 d’ells tenen ordre de protecció vigent.

El Manifest del Consell de Dones denuncia fets com les agressions sexuals, una cada set minuts a l’estat; la violència indiscriminada del darrer 1-O a les escoles. “Estem en contra de les actuacions violentes i de les actuacions sexistes vinguin d’on vinguin, així com de la pèrdua de llibertats o drets aconseguits amb l’esforç de moltes persones. També, com a feministes, ens preocupa que des de qualsevol govern s’atorgui protagonisme als cossos de seguretat i que segueixin un rumb patriarcal tot penalitzant les veus que denuncien els abusos sexuals comesos”. Tornem a fer les mateixes demandes no aconseguides tot remarcant el treball fet aquest darrer any.

Anuncios

Acerca de srsarina

educadora
Esta entrada fue publicada en EL COLL, NOTÍCIES. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s