QUI SOM

Dones d’El Coll sorgeix de la trobada de dones que es mouen al voltant del Centre Cívic El Coll-La Bruguera  i  l’AVV. Coll-Vallcarca , amb el grup de Comunicadores d’El Coll . El puint de trobada conjunta de totes nosaltres és l’Espai Dones al Centre Cívic. Ara  hem posat en marxa aquest bloc que posem al servei de totes les dones del nostre barri.

L’Espai Dones, al Centre Cívic, es va crear com  un espai de trobada i reflexió per treballar, des de la perspectiva femenina, aquells aspectes del barri que creiem que es podrien millorar, per tal d’augmentar la qualitat de vida de totes i tots.

Les dones d’El Coll que ja ens trobem som un grup obert i intergeneracional. Volem posar el nostre granet de sorra tot defensant un model de barri més proper, on les persones en siguin el centre. Un barri actiu, participatiu i amb capacitat de generar dinàmiques socials i culturals pròpies.

L’espai públic, el nostre espai

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Creiem que, per conèixer la diversitat d’experiències, cal afavorir els processos participatius protagonitzats per dones per a la presa de decisions i per al disseny urbà. Cal comptar amb les diferents experiències de les persones que viuen al barri i incorporar la quotidianitat a les necessitats del projecte urbà.

Els eixos sobre els quals hem començat a treballar en l’àmbit de l’espai públic són la mobilitat, la seguretat i l’amabilitat i els equipaments i serveis. De moment ja hem començat a reflexionar sobre aquests temes i vam fer la nostra aportació a la I Trobada de Dones de Gràcia.

També participem en l’organització dels actes al voltant del 8 de març al Centre Cívic. En aquest marc , el 2012,  vam realitzar el concurs de logos, que guanyà el que encapçala aquest bloc, realitzat per la Cristina Peñuela.  A més, estem presents a la Mostra d’Entitats del Coll en el marc de la Festa Verda.

Et convidem a venir  i participa aportant les teves idees i propostes, ens trobem els tercers dilluns de cada mes, a partir de les 18:30 hores. Tenim un correu electrònic de contacte: donesdelcoll@gmail.com.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s